Вечер на традиционална музика и песна - 27.07.2020

НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА – БИТОЛА

Ве поканува на

Вечер на традиционална музика и песна

Традиционална изведба на орото „Комитско” КУД „Илинден” – Битола

Концерт на Ансамбл „Македонија”

Пацио на НУ Завод и музеј – Битола

27.07.2020 – 20.30 часот