Концерт на традиционална вокално – инструментална музика – „Од колено на колено“ – Александар Јовевски – 30.07.2023

Концерт на традиционална вокално – инструментална музика „Од колено на колено“ – Александар Јовевски Плоштад Магнолија, Битола - 21:00 часот…

0 Comments