Exhibition “Art in wood” – 21.07.2023

Изложба на копаници „Уметност во дрво“ По повод „30 години јубилеј на Здружение на копаничари“ Во соработка со Здружение на…

0 Comments

International Ethnographic Film Festival – 22.07.2023

Интернационален Етнографски Филмски Фестивал „Илинденски денови“ Битола Проекција на филмовите: -„RAMBOY“/„РАМБОЈ“ Switzerland • Швајцарија- -„BALIKA“/„БАЛИКА“ Spain, Nepal • Шпанија, Непал…

0 Comments