Од душата на традицијата - 30.07.2020
Благојче Трајковски – кларинет и Елена Андоновска – вокал, во придружба на Група „Фонтана” и пријателите Тимко Чичаковски – канон, Ратко Даутовски – перкусии и Игор Милевски – виолина.
Пацио на НУ Завод и музеј – Битола
30.07.2020 – 20:30