НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА – БИТОЛА
Ве поканува на Свечено отворање на ИЗЛОЖБАТА НА ФОТОГРАФИИ
50 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА
Фестивал „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ” – Битола
НУ Центар за култура – Битола 25.07.2020 (сабота), 20.00 часот