Изложба - Традиционални носии од Балканот - 27.07.2020

НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА – БИТОЛА

Ве поканува на Свечено отворање на ИЗЛОЖБАТА

Традиционални носии од Балканот

Ансамбл „Македонија” – Скопје

НУ Завод и музеј – Битола, мала сала 27.07.2020 (понеделник), 12.00 часот