Новина од ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ 🔴 дефилето годинава ќе оди со лајфстрим на платформата ФБ на нашата фестивалска фан страна 🔵
Новите технологии даваат нова глобална смисла на нашиот фестивал, кој ќе може во реално време да се следи од секаде 🎥
Вклучете се во 18.30 ч 🔵🔵🔵 тука…(https://www.facebook.com/ilindenskidenovi)